Selecteer een pagina

Maak je podiumwagen compleet…
…en maak je event tot een succes!

Podiumwagen huren?

Met alleen een podiumwagen ben je er nog niet

Je wilt een evenement organiseren en als podium wil je een podiumwagen of buitenpodium huren: wendbaar, flexibel en niet duur. Goeie keus. Maar dan kom je erachter dat je naast die podiumwagen ook nog allerlei andere zaken nodig hebt. Dus ga je op zoek naar een leverancier voor licht, een voor geluid, een voor …. Dat kost je toch nog handen vol werk. Kan het beter?

Veel geregel en gedoe

Herken je het probleem? Denk je klaar te zijn met zo’n puike podiumwagen en kom je erachter dat je er daarmee niet komt. Je hebt nog heel wat andere zaken te regelen voordat je event goed gaat. Met alleen een podiumwagen kom je er niet. Je moet echt ook nog op zoek naar apparatuur voor in de wagen zoals verlichting en speakers, microfoons en ander apparatuur die je nodig hebt voor een succesvol event. Voor je het weet doe je zaken met 4 verschillende partijen, allemaal om één event te organiseren. Die moeten allemaal met elkaar afstemmen en op tijd leveren. Wat een geregel en gedoe. Maar dat kan anders, beter.

Kies een AV bedrijf met compleet aanbod

Wil je minder geregel en gedoe? Kies dan een leverancier die je van a tot z kan helpen bij het organiseren van je gedenkwaardige en bovenal succesvolle evenement. Bij die ene leverancier betrek je al je spullen. Dus je huurt er niet alleen een podiumwagen maar ook alle overige apparaten en andere spullen, alles bij diezelfde verhuurder. Moet je wel even checken welke referenties dat bedrijf heeft. Want als je al je geld op een paard zet moet die wel goed lopen en winnen. Dus ga goed na of die leverancier inderdaad alles in huis heeft om jouw event compleet te verzorgen. Kloppen zijn referenties? Levert hij het zelf of huurt hij het in bij een ander? Kortom: ben je goedkoper uit wanneer je het bij hem doet?

Prodium regelt het voor je

Zo’n bedrijf waar je alles voor je event kunt huren is Prodium. Daar huur je niet alleen je podiumwagen met alle toebehoren maar wij adviseren je ook over alles wat je verder allemaal nodig hebt aan onder andere licht en geluid. En wij leveren het: tijdig, compleet en van goede kwaliteit. Prodium is onderdeel van AVXL, een ervaren leverancier van av-apparatuur voor de evenementenbranche. Samen met AVXL levert Prodium een totaalpakket uit eigen assortiment. Dus of je nou een bescheiden event wilt of juist een megafestijn, wij zorgen dat je een prachtig podium hebt met subliem licht en kraakhelder geluid. AVXL en Prodium zorgen voor een geslaagd event!

Een podiumwagen met alles erop en eraan

Wil je ook een podiumwagen met alles erop en eraan? Wil je je ook geen zorgen hoeven maken of de spullen wel op tijd geleverd worden, wel passen en van goede kwaliteit zijn? Wil je een podiumwagen huren die tegen extreme weersomstandigheden kan? Ga dan naar Prodium. Daar zitten experts voor je klaar die je kunnen adviseren bij alles wat er nodig is voor jouw event. Zij weten dankzij hun jarenlange ervaring waar ze het over hebben. Ze kunnen goed inschatten welk soort podiumwagen je nodig hebt maar helpen je ook bij alles om het event heen.

Bel vrijblijvend 085 – 8000 291 met jouw vraag, we zitten er klaar voor!

Podiumwagen huren?