Selecteer een pagina

Belastbaarheid Podiumwagen ARC 86

Belastbaarheid podiumwagen

Podiumwagen huren?

De kracht van de ARC podiumwagen

De ARC 86 en 84 zijn niet alleen prachtig om te zien, makkelijk in gebruik en overal in te zetten, hij is ook nog eens heel erg sterk! In principe kunt u de aluminium trussenframes volhangen met alle AV apparatuur die u nodig heeft.

Podium vloer van ARC podiumwagen

U moet behoorlijk een behoorlijk aantal personen of apparatuur op het podium plaatsen voor u de max bereikt. Met een belastbaarheid van maarliefst 500KG per vierkante meter kan dit buitenpodium eigenlijk alles aan. Van dansshows tot een mannenkoor en van miss-verkiezing tot boxwedstrijd, de ARC podiumwagens biedt letterlijk het podium!

Draagvermogen van de bovenkant

De bovenkant wilt u natuurlijk gebruiken om verlichting, speakers of andere apparaten aan op te hangen. Dat kan prima op de ARC podiumwagen! U mag aan de voor- en achterzijde tot maximaal 350 KG per zijde hangen. Het middenframe van de bovenkant van de podiumwagen is nog veel sterker, hier kunt u gemakkelijk 1000 KG kwijt!

Belastbaarheid podiumwagen

 

Belastbaarheid podiumwagen sidewings

Wat de ARC podiumwagens zo aantrekkelijk maken zijn de sidewings die in lijn met het podium zijn vormgegeven. Des mooier dat u deze wings ook kunt gebruiken om extra licht en geluid apparatuur op te hangen! En niet zo’n beetje ook, beide wings hebben een belastbaarheid van 750 KG.

Naast al deze mogelijkheden bieden de staanders ook allemaal nog eens 50 KG extra belastbaar vermogen. Dat zorgt in totaal voor een belastbaarheid van 27.400 KG. Dat betekend niet alleen dat de ARC Podiumwagen één van de aantrekkelijkste podiumwagens van Nederland zijn, maar ook nog eens de sterksten!