Prodium - Verkoop en verhuur van mobiele podiumwagens Prodium - Verkoop en verhuur van mobiele podiumwagens

De premiere

Eindelijk, het is zover onze ARC86 podiumwagen is binnen, net op tijd voor de première: onze ARC86 podiumwagen is verhuurd bij de sinterklaasintocht in Zwolle. De levertijd was niet het probleem, maar omdat de podiumwagen niet in Nederland wordt gefabriceerd moest er nog even een geldig kentekenregistratie voor worden aangevraagd. Gelukkig lukte dit allemaal net voor de eerste verhuur klus van de podiumwagen.

Dus op 18 november mooi op tijd richting het Grote Kerkplein te Zwolle, samen met de opdrachtgever de juiste plaats bepaald en aan de slag. Samen met mijn collega’s Brian en Robin de trailer waterpas gesteld en de twee zijdes uitgeklapt. Daarna de dakconstructie uit geschoven en voordat we omhoog gingen alle verlichting ingehangen. Ideaal! Licht ophangen op redelijk normale werkhoogte. Ook de kabels door de trussen trekken ging als een speer.

Alles getest op werking en omhoog met de dakconstructie. Ook dit onderdeel verliep vlekkeloos. Wat kan een mens dan trots/gelukkig zijn. Ook mijn collega’s zijn enthousiast over de eenvoud van de opbouw van het podium, vooral het inhangen van de lampen vinden ze super.

Vooral mijn collega lichtman is erg gelukkig met de hoogte. De lampen hangen vier meter boven de podiumvloer, zodat de lichtshow ook goed tot zijn recht komt.

Podium-verhuur

 

Collega’s blij, Sinterklaas blij, DJ blij, ik blij en het belangrijkst: opdrachtgever blij!

 

Duco Nijp